Po postupu Dynama přes Chrudim přivítáme v osmifinále MOL Cupu FK Jablonec! Severočechy přivítáme na Střeleckém ostrově ve čtvrtek 16. listopadu od 17:00.

Do osmifinále poháru nás v zápase proti Chrudimi poslal dvěma góly Jan Suchan, zápas třetího kola jsme tedy ovládli výsledkem 2:0. Navázali jsme tak na výhru nad divizními Velkými Hamry z našeho úvodního zápasu MOL Cupu v tomto ročníku.

Jablonec v úvodním zápase rozstřílel pražskou Admiru 5:1, do střelecké listiny se na straně našeho soupeře zapsali dvougóloví střelci Chramosta s Aleguem a Tekijaški. V následném třetím kole měl Jablonec problémy s třetiligovými Domažlicemi. Po gólu Náprstka a remíze 1:1 po devadesáti minutách, nepadl gól ani v prodloužení a zápas šel do penalt. V nich se žádný z jabloneckých exekutorů nemýlil a zelenobílí tak postoupili do další fáze.

Jablonec přijede na Střelecký ostrov už podruhé v aktuálním ročníku, na začátku září, v 7. kole FORTUNA:LIGY jsme našeho osmifinálového soupeře porazili po gólech Jakuba Hory a Musy Alliho 2:1.

Utkání osmifinále MOL Cupu mezi Dynamem a Jabloncem je na programu ve čtvrtek 16. listopadu 2023. Výkop utkání je v 17 hodin.