Dalšího dobrého výsledku dosáhli starší dorostenci Dynama, kteří vyhráli na hřišti Plzně 3:1 a nadobro se tak vzdálili sestupovým místům v nejvyšší dorostenecké soutěži. Dařilo se také starším žákům, kteří vyhráli v Liberci 2:0. Alespoň bod za remízy si připsali starší B-dorostenci v české lize a také starší B-žáci v divizi.

Celostátní liga dorostu: Plzeň U19 - Dynamo U19 1:3 (0:2)
V cestě vzhůru ligovou tabulkou pokračují starší dorostenci Dynama, kteří již pětkrát v řadě neprohráli a naposledy si o víkendu připsali vítězství na hřišti Viktorie Plzeň 3:1. Do střelecký listiny se zapsali dvakrát Rein a Novák. "Naše vítězství je nesmírně cenné, protože v zápase nastoupilo hned osm hráčů ročníku 91, kteří mohou hrát dorosteneckou ligu i příští sezónu," podotkl spokojený asistent trenéra Martin Frantík.

Česká liga dorostu: Teplice U18 - Dynamo U18 1:1 (0:0)
Druhou remízu 1:1 v řadě si na své konto v České lize dorostu připsali fotbalisté kategorie U18, kteří na půdě soupeře remízovali v Teplicích. Po tomto výsledku se tým Jiřího Vlčka drží na dobrém sedmém místě ligové tabulky.

Celostátní liga dorostu: Plzeň U17 - Dynamo U17 2:1 (2:0)
Na hřišti Plzně se nedařilo mladšímu dorostu U17, který svému soupeři podlehl 1:2. O jediný čestný úspěch Jihočechů se těsně před koncem postaral David Chytrý. "V Plzni jsme sehráli se čtvrtým týmem tabulky více než vyrovnané utkání, ale na vstřelení gólu potřebujeme hodně šancí," všiml si po zápase trenér aktuálně patnáctého týmu tabulky Zdeněk Čadek.

Česká liga dorostu: Teplice U16 - Dynamo U16 1:0 (1:0)
Fotbalisté mladšího dorostu U16 navázali na sérii špatných výsledků a v zápase 24. kola prohráli v Teplicích 1:0. I po tomto utkání se tak tým vedený Tomášem Maruškou drží na posledním místě tabulky. "Jednoduše řečeno, když nedáte góly, nemůžete vyhrát. Herně byl zase lepší až druhý poločas, kdy jsme soupeře přitlačili, ale výsledkem bylo jen břevno Kabeleho a hlavička Jirky Novotného skončila jen těsně vedle," řekl po zápase asistent Zbyněk Jaroš.

Česká liga žáků: Liberec U15 - Dynamo U15 0:2 (0:1)
Na osmou příčku ligové tabulky se posunuli fotbalisté starších žáků U15, kteří naplno bodovali na hřišti Liberce, kde vyhráli 2:0. Pod vítězství Dynama se gólově podepsali Kadula a Linhart. "Předvedli jsme opět velmi dobrý výkon, dařila se nám kombinační hra, a protože se kluci tentokrát vyvarovali zbytečných hrubých chyb, odvezli z Liberce důležité tři body," pochvaloval si trenér týmu Ivan Novák.

Česká divize žáků: Dynamo U14 - Jindř. Hradec U15 1:1 (0:1)
Remízu si v 20. kole divize připsali fotbalisté starších žáků U14, kteří na domácí půdě remízovali s Jindřichovým Hradcem 1:1, když se do střelecké listiny zapsal David Kocar. "V zápase, ve kterém šlo o šest bodů nakonec došlo spravedlivě k dělbě bodů. Naši hráči si sice vytvořili více brankových příležitostí, ale neproměnil je. Soupeř byl nebezpečný v přímém tahu na branku. Jejich šance však byli loženější než naše," řekl po zápase trenér Dynama Martin Wohlgemuth. Žákům Dynama patří šest kol před koncem jedenácté místo čtrnáctičlenné tabulky.

Česká liga žáků: Liberec U13 - Dynamo U13 3:0 (1:0)
Mladší žáci U13 na hřišti Liberce neodehráli dobré utkání a celkem přesvědčivě prohráli s domácím týmem 0:3. I přes porážku se ale Jihočeši drží na dobré deváté příčce ligové tabulky. "Sehráli jsme nejhorší utkání v sezóně. Nechávali jsme soupeři spoustu místa, kazili jsme velké množství přihrávek, neprosadili jsme se ve hře jeden na jednoho, chyběl nám pohyb," nešetřil své svěřence trenér Pavel Pulec.

Česká divize žáků: Dynamo U12 - Jindř. Hradec U13 1:0 (0:0)
Po čtyřech zápasech bez výhry se z plného bodového zisku radovali mladší žáci U12, kteří porazili doma Jindřichův Hradec 1:0. O třech bodech pro Dynamo rozhodl ve druhém poločase Jan Kándl. "V 50. minutě utekl Vejvar a odrazem od brankáře se míč dostal k dobíhajícímu Kándlovi, který bez problémů proměnil 1:0," popisoval gólový moment trenér týmu Petr Požárek, jehož týmu patří momentálně desáté místo tabulky.