B-tým SK České Budějovice sehrál Na Borku velice zajímavý zápas s Ústí nad Labem. Utkal se vedoucí celek soutěže se třetím v tabulce a na kvalitě fotbalu to bylo znát. Hrálo se velmi rušné utkání, v němž zvítězit mohly oba týmy. Nakonec si obě mužstva body rozdělila po remíze 1:1. SK České Budějovice `B` tak v tabulce klesly na druhé místo za Střížkov.
Domácí celek nastoupil s posilami z A-týmu Svobodou, Adamem a Plockem, ale také už bez Bouchala, který odešel na hostování do druholigových Prachatic. Mírnou převahu však brzy získali hosté. První střelu na branku Budějovic vyslal Fousek, ale mířil vedle, o chvíli později ho následoval Sedlák. Z domácích poprvé zahrozil Maruška, jenž však hlavičkoval vedle branky Diveckého. Obrovskou příležitost spálil Stožický, jenž se ocitl v ideální pozici, ale střela mu vůbec nesedla.

Trenér Vavroch musel už v 17. minutě udělat první zásah do sestavy, když pro svalové zranění odstoupil Peroutka a nahradil ho Kupka. Hosté však byli nadále aktivnější a měli územní převahu. A nezůstalo jen u ní. Ve 26. minutě udělal obrovskou hrubku Hrbáč, jenž přihrál přímo na kopačky hostujících hráčů a Veleba s Ohněníkem šli sami na nešťastného Křížka. Ústečtí situaci vyřešili s přehledem a Ohněníkově střele do prázdné branky by nezabránil žádný brankář na světě.

Ústí bylo stále lepší, v šanci se opěšt objevil Stožický, ale Křížek mu včasným vyběhnutím zmenšil střelecký úhel. Stožický zkusil alespoň nafilmovat penaltu, ale rozhodčí Koval mu za teatrální pád udělil žlutou kartu. Domácím fanouškům ještě pořádně zatrnulo těsně před koncem poločasu. Téměř před prázdnou brankou se ocitl Sedlák, ale trefil pouze českobudějovického obránce.

Do druhé půle odstartovali domácí s viditelnou snahou o vyrovnání. Martínkova střela šla ještě těsně vedle, ale v 53. minutě už udeřilo. Centr Svobody zužitkoval hlavou ve vyrovnávací gól Maruška. Vyrovnání jakoby oba týmy zaskočilo a úroveň hry trochu upadla. Křížka trochu vystrašila Ohněníkova rána, ale k brance bylo daleko. V 75. minutě se pěknou akcí prezentovala dvojice Adam - Plocek, ale ústečtí obránci míč nakonec odvrátili. Vzápětí měli obrovskou příležitost hosté. Po přihrávce Fouska trefil Ohněník tyč Křížkovy branky.

Křížek své mužstvo podržel o několik minut později, kdy odkopl míč, k němuž se užuž chystal Veleba, jenž by šel sám na branku. V závěrečných minutách se obě mužstva ještě snažila něco vymyslet, ale obrany už fungovaly výborně, a tak utkání skončilo remízou.