Zápas SK Dynamo - Příbram

Šestá minuta utkání přinesla první pokus o zakončení, Kaňák ze vzduch zakončoval jen do hostujícího gólmana. Za dalších šest minut už ale stejný fotbalista napnul síť, když si počíhal na Pliškův centr a míč ukázkově placírkou z voleje poslal ke vzdálenější tyči - 1:0. Příbramští se k brance přiblížili až v 19. minutě, pokus Veselého však mířil nad břevno.

Vyrovnání přinesla 24. minuta, to se k rozehrání přímého kopu z uctivé vzdálenosti postavil Mišun. Nejprve se pokusil zaskočit Vlka v brance rychlou střelou, ale sudí Janoch akci zastavil a hříšníkovi udělil žlutou kartu za rozehrání před hvizdem píšťalky. Mišun si tedy napodruhé počkal, poslal centr do pokutového území, kde Vlkovi zastínili přebíhající hráči a míč překvapivě skončil v brance - 1:1.

Krátce po rozehrání druhého poločasu se ocitl před hostujícím brankářem Kaňák, ale příbramský Novák výborným zákrokem Středočechy podržel. Po hodině hry neudržel Vlk centrovaný balon v rukavicích a dorážející Wágner trefil zblízka jen tyč. O pět minut později se hezkou akcí blýskl Janoušek, posunul míč proti noze nabíhajícího Weinharda a českobudějovický záložník řádně protáhl Nováka. Rozhodnutí viděli diváci v 79. minutě. Za šestnáctkou z ničeho nic natáhl Šafránek a trefil se přesně k tyči - 2:1. Domácí si poté vítězství už v pohodě pohlídali.

evald