Na první pokus to nevyšlo a utkání se kvůli sněhové kalamitě na jihu Čech odložilo. Sedmnácté kolo F:L s Hradcem Králové se tak nakonec na Střeleckém ostrově odehraje ve středu 13. prosince.

Statistiky


SK Dynamo ČB
www.dynamocb.cz

FC Hradec Králové
www.fchk.cz
16. místo (10 bodů)
Postavení v tabulce
12. místo (17 bodů)
15:39
Skóre
19:26
Jakub Hora (3)
Nejlepší střelci
Daniel Horák (4)
Alli, Ondrášek, Adediran (2)
Nejvíce asistencí
Václav Pilař (4)
Plzeň – Dynamo 5:0 (2:0)
Poslední zápas
Hradec - Baník 2:3 (2:1)
PPPPP
Forma
PRRRV

FC Hradec Králové

Hradec má v tomto období i kvůli odložení našeho vzájemného duelu nabitý program. V rámci jedenácti dnů sehráli, respektive sehrají hradečtí fotbalisté hned 4 soutěžní utkání. Minulou středu prohrál Hradec ve 4. kole MOL Cupu v nastavení se Slavií, během uplynulého víkendu pak náš soupeř ztratil vedení s Baníkem Ostrava dvěma inkasovanými brankami v závěru. Po našem vzájemném utkání zakončí Východočeši dvojitý anglický týden v posledním utkáním podzimu ve Zlíně.

V kádru votroků jsou dva hráči s kompletní ligovou minutáží – brankář Pavol Bajza ani stoper Jakub Klíma nechyběli letos v lize ani minutu. Nejproduktivnějším hráčem našeho soupeře je někdejší reprezentant Václav Pilař, který si letos připsal 3 góly a 4 asistence. Nejlepším střelcem je se čtyřmi brankami Daniel Horák, který nastupuje na levé straně zálohy či obrany.

SK Dynamo

Dynamu v nedělním utkání na hřišti Viktorie Plzeň nepředvedlo dobrý výkon. Nespokojenost projevoval na pozápasové tiskové konferenci také trenér Tomáš Zápotočný: "Jsem zklamaný z toho, co jsme v Plzni předvedli. Byl to od nás ustrašený, bojácný výkon. Byl to z naší strany opravdu šílený zápas." Ihned po zápase vyhlížel trenér i středeční duel s Hradcem Králové: "Další zápas máme v nejkratším možném termínu, to je pro nás dobře, máme možnost dnešní výkon odčinit. Domácí zápas s Hradcem pro nás bude hodně důležitý, doufám, že hráči předvedou maximální výkon.

Vzájemná bilance

Poslední vzájemné utkání (F:L 2023/2024, 3. kolo) – 5.8.2023:
FC Hradec Králové - SK Dynamo ČB 5:1 (3:0)
Góly: 19. Vašulín, 21. Horák, 31. Krejčí, 49. Kučera, 54. Pilař z pen. - 48. V. Hora.
ŽK: Pudhorocký (Hradec).
Sestava Hradce: Bajza - Klíma, Heidenreich, Čech - Gabriel (90.+1 Koubek), Kodeš, Kučera (90.+1 Ševčík), Horák - Pilař (63. Juliš), Krejčí (46. Pudhorocký) - Vašulín (82. Šašinka). Trenér: Weber.
Sestava Dynamo: Šípoš - Havel, Králik, Trummer - Čmelík (67. Dejanovič), Suchan (89. Matouš Nikl), Hellebrand, Osmančík - Adediran (46. V. Hora), Hais (81. Matoušek) - Ondrášek. Trenér: Marek Nikl.

Vstupenky

Vstupenky zakoupené na původní termín utkání zůstávají v platnosti. Pokud jste si vstupenku zakoupili a nemohli byste se na nový termín utkání dostavit, kontaktujte nás na mailu klub@dynamocb.cz ohledně vrácení peněz.

Vstupenky na 17. kolo FORTUNA:LIGY můžete kupovat na tomto odkazu.