Fotbalisté Dynama České Budějovice podali potřetí v jarní části sezony velmi sympatický výkon, který poprvé okořenili i bodovým ziskem. O tom, zda tento bod bude mít pro Jihočechy cenu zlata nebo zda to v celkovém účtování ligy nebude mít na postavení týmu vliv si budeme muset ještě počkat. „Naším cílem bylo nedostat v Brně gól. To se nám povedlo a jsem rád, že jsme konečně na jaře získali bod," řekl na tiskové konferenci po skončení zápasu trenér Robert Žák. Radost z bodového zisku mu kazilo pouze vítězství Opavy v Jablonci.
Jihočeši naposledy bodovali 11. listopadu minulého roku, a proto kouč Dynama vzhlíží k remíze v Brně s velkým očekáváním: „Určitě to pro nás bude psychickou vzpruhou pro další zápasy a především na domácím stadionu začneme konečně sbírat body.“ To domácí trenér Jiří Kotrba důvody k radosti neměl, nechybělo totiž mnoho a Jihočeši odjížděli domů s plným bodovým ziskem. „Šance jsme soupeři vypracovali my po vlastních chybách. To, co provedl Živný, je těžko k pochopení, ale stalo se to,“ řekl zamračeně lodivod Brna.

Defenzivní záložník Dynama Jaroslav Chlebek, který v utkání uviděl osmou žlutou kartu, rozhodně radost z jednoho bodu neměl. „Měli jsme tři vyložené šance, kdybychom aspoň jednu využili, tak jsme tady mohli dneska vyhrát,“ řekl bojovník každým coulem. S bodem nebyl spokojen ani jeden z nejaktivnějších hráčů domácího týmu Patrik Siegl. Jeho centry znamenaly pro Dynamo vždy velké nebezpečí, avšak gólu se nedočkali ani Brňané. „Měli jsme rozhodnout standardkami, na kombinaci jsme prostě neměli. Ale nic z toho tam nepadlo,“ řekl šikovný záložník domácího mužstva.