Zklamaný odcházel po zápase do kabiny v utkání snad náš nejnebezpečnější záložník ve hře dopředu Ivan Dvořák. O tom, že na trávníku nechal všechno, svědčily i zbytky trávy v jeho vlasech. „Utkání jsme prohráli, takže se nehodnotí dobře,“ řekl na úvod rozhovoru. „Začali jsme dobře a prvních dvacet minut jsme soupeře k ničemu nepustili. Měli jsme poměrně i dost standartek, ale nedali jsme gól,“ pokračoval přerušovaný vítěznými výkřiky procházejících hostujících hráčů.
„Do zápasu jsme dali všechno, bohužel, nevyšlo to. Trápíme se s koncovkou, zase jsme nedokázali proměnit šance, navíc jsme v poslední minutě nedali penaltu,“ poukázal na zřejmě momentálně největší bolest Dynama. „S koncovkou se trápíme snad všechny zápasy, které hrajeme doma.“

„Rozhodně dneska nevyhrál lepší, na to se ale ve fotbale nehraje. O to víc mrzí ztráta bodů,“ shrnul do jedné věty utkání dravý záložník.

Největší šanci střetnutí nedokázal proměnit letos se zatím spíše trápící David Lafata, když mu pokutový kop vyrazil brankář hostí Špit. K penaltě se nikdo nehrnul a její autor to jenom potvrzoval: „Na penaltu byl určen Marek Kulič, ale řekl mi, abych šel... Věděl jsem dopředu, kam budu penaltu kopat. Kopnul jsem jí špatně,“ řekl ke své neúspěšné exekuci útočník.

„Byla velká škoda, že jsme z těch šancí, které jsme měli na začátku utkání, nedali gól,“ shodnul se s Ivanem Dvořákem. „Bohužel jsme tím dostali Jablonec na koně.“ Zbytek utkání už okomentoval krátce: „ Dostali jsme potom branku a nedokázali žádnou vstřelit. Možná bychom v průběhu utkání brali i bod, ale dopadlo to tak, jak to dopadlo.“