Nejpopulárnější českobudějovický záložník Martin Vozábal, který v současné době zvažuje možnost přestoupit do jiného klubu, strávil středeční odpoledne a večer ve švédském Mjällby, aby si prohlédl prostředí tamního klubu. O tom, v jakém týmu Martin Vozábal v příští sezoně zakotví, není ještě vůbec jasno: "Vrátil jsem se domů s nabídkou smlouvy a tu mám teď na stole. V současné době se rozhoduji, kterou nabídku přijmout." Nejžhavějšími zájemci o Vozábalovy služby je již zmiňovaný švédský celek a také české prvoligové Slovácko.
Martin Vozábal, který v dresu Dynama odehrál 148 prvoligových a 72 druholigových zápasů byl s "výletem" do Švédska spokojen. "Chovali se ke mně skvěle. Měl jsem možnost vybrat si bydlení, viděl jsem zápas a dokonce proběhla i tisková konference," naznačil Vozábal, že je o jeho služby na severu Evropy opravdu velký zájem. "Prezident klubu mi dal dokonce dárky pro děti," usmíval se po návratu Vozábal.

Své konečné rozhodnutí o další fotbalové budoucnosti ale Martin Vozábal zatím oddaluje: "Ve Švédsku jsme se dohodli, že si vezmu čas na rozmyšlenou. V současné době porovnávám obě nabídky a spolu s rodinou se rozhoduji, které dám přednost." Martin Vozábal také na závěr podotkl, že jeho setrvání v Dynamu je velmi nepravděpodobné a že nedělní zápas proti HFK Olomouc byl pravděpodobně posledním, který za Dynamo odehrál. "Vlastně jsem si na Dynamu sbalil všechny věci a s klukama jsem se také již rozloučil," potvrdil nepřímo "Vozi", že by jeho setrvání v Dynamu zapříčinil už jenom zázrak...

Martin Vozábal jak ho zachytil fotograf internetových stránek Maällby

(na fotografii vpravo s Pavlem Zavadilem, který donedávna oblékal dres Mjällby)

   

zdroj: http://www.maif.nu/