Zápas Jablonec - SK Dynamo

Hosté sice nastoupili s trojicí útočníků, ale útočná aktivita byla v úvodu spíše na kopačkách domácích fotbalistů. V 7. se míče ve středu hřiště zmocnil Holub, přihrál rozběhnutému Jirouskovi, jehož zpětnou přihrávku nedokázal využít nabíhající Vodehnal. V 16. zkoušel štěstí z dobrých třiceti metrů Barteska, ale mířil těsně vedle.

Jihočeši se probrali přesně po dvaceti minutách hry, kdy po akci Klinky s Vozábalem zasahoval nohou v poslední chvíli jablonecký gólman Podhajský. Českobudějovické hráče zřejmě tento okamžik povzbudil, protože dobrých patnáct minut pak byli výrazně lepší. Kombinační převaha ve středu pole však nebyla Jihočechům nic platná, v koncovce byli svěřenci trenéra Dejmala takřka neškodní. Závěr sotva průměrného poločasu patřil znovu Jablonci. Ve 34. rozehrál Holub rohový kop a Čížek hlavičkoval do náruče dobře postaveného brankáře Jakubecha. O pět minut později si jablonecký záložník všechno vynahradil. Hosté předvedli u postranní čáry nedůrazný atak (Jukl, Klinka), následoval brejk a Holubova gólová přihrávka Čížkovi, který míč přesnou placírkou uklidil k levé tyči českobudějovické branky 1:0.

Na ukazateli svítila 50., když se po pravé straně vřítil do českobudějovické šestnáctky Holub, jako na talíři předložil míč Vodehnalovi, který se ani tentokrát netrefil! V 69. měli Severočeši další slibnou příležitost. Jukl uprostřed hřiště nešťastně trefil Korduleho, Holub s Vodehnalem postupovali na osamoceného stopera Marka, ale početní převahu nezužitkovali. První rána Jihočechů mezi tři tyče znamenala vyrovnání. V 72. rozehrál Jukl rohový kop, brankář Podhajský míč téměř na brankové čáře školácky podběhl a u zadní tyče stojící Pejša pohodlně vyrovnal 1:1.

Hosté mohli za okamžik vstřelit druhý gól. Janda prostrčil míč do uličky střídajícímu Fujdiarovi, gólman Podhajský však jeho kličku doprava bravurně vystihl a napravil svoji předchozí hrubku. V tak trochu infarktovém závěru mohly padnout branky na obou stranách. V 88. vyrazil brankář Jakubech nebezpečnou střelu Holuba a dorážku dobíhajícího Flachbarta srazil Pejša obětavým zákrokem do zámezí. V předposlední minutě našlápl ke sprinterskému sólu Fujdiar, kterého domácí obránci marně stíhali, českobudějovický expres však naštěstí pro Jablonec do gólové stanice nedojel. Zápas tak skončil spravedlivou dělbou bodů.