Reprezentační přestávku a čekání na domácí utkání se Spartou si fanoušci černobílých mohou zkrátit v úterý 26. března podvečer. Dynamo si pro ně připravilo příležitost, kdy si i proti týmu složenému z hráčů A-mužstva zasoutěží v rámci speciálního kvízu, který bude zaměřen na budějovický klub. Přihlašovat se mohou držitelé permanentních karet již nyní na na portálu TicketLive.

V probíhající sezoně se příznivci Dynama mohli zapojit do řady akcí. Proti hráčům A-týmu si zahráli fotbalgolf na Hluboké, FIFA 23 nebo s nimi vyrazili na prohlídku Budějovického Budvaru. Nyní mají možnost sestavit svůj tým pro dynamácký kvíz a vyhrát hodnotné ceny.

Dynamácký kvíz bude začínat v 18 hodin v salonku restaurace Budvarka, vstup bude z Pražské ulice. Pro všechny fanoušky bude zajištěné občerstvení a po skončení kvízu se na velkoplošné obrazovce bude promítat přátelské utkání České reprezentace s Arménií, které odstartuje ve 20 hodin.

Na dynamácký kvíz se můžete přihlásit prostřednictvím portálu TicketLive na tomto odkazu. Do poznámky prosím uveďte, s kým byste chtěli být v týmu, které budou po 4 až 6 osobách.