Svěřenci Františka Cipro dnes od 14:00 nastoupí na umělé trávě na Složišti k atraktivnímu přípravnému duelu proti třetiligovému týmu Bohemians 1905. Pražský celek, který v posledních měsících prožívá úchvatné z mrtvých vstání, potvrzuje své ambice i v přípravě na nadcházející jarní část sezony – dokázal porazit v nejsilnější sestavě hrající Brno 2:0 a Blšany 3:1. Zajímavý zápas budeme sledovat v online reportáži! Odkaz naleznete v infobaru pod touto anotací…
Fotbalisté Dynama nastoupí do utkání v nejsilnější možné sestavě. Nepřítomnost tří hráčů naznačil František Cipro: „Matoušek má něco s kyčlí, ten bude mimo ještě tak dva týdny. Dvořák netrénoval, o Skálu se pokoušela angína a byl v posteli." Podle slov budějovického kouče by měl být naopak k dispozici reprezentační záložník Karel Poborský, který v 60. minutě odkulhal z posledního zápasu s Jihlavou.

Trenér Cipro také naznačil, že možnost zahrát si dostanou fotbalisté celého kádru. Diváci se tak mohou opět těšit i mimo jiné na dvě nové posily Radka Mezlíka a Petra Faldynu. Právě o dalším osudu prvně jmenovaného by se mělo rozhodnout po sobotním zápase.

S týmem v současné době již netrénují Jan Gruber a Tomáš Belic. Rtuťovitý ofenzivní záložník se přesunul na hostování do Příbrami a brněnský brankář bude v jarní části sezony působit ve Vítkovicích.