Příjemnou výhru a posun o dvě příčky si připsala juniorka Dynama při svátečním odpoledni. Svěřenci trenéra Skály dokázali na svém přehrát Zbrojovku Brno vysoko 4:2, když o své výhře rozhodli už v prvním poločase. Dvakrát se trefil šikovný Lukáš Bálek. V neděli jede juniorka do Jihlavy.

Do branky Dynama se vrátil Nicolas Rotbauer, jenž den před tím poprvé zasedl na lavičku A-týmu při zápase v Prostějově. Šanci dostali znovu mladíci ze staršího dorostu, tentokrát hned čtyři v základní jedenáctce. Už první minuty zápasu naznačily, že se dá očekávat atraktivní utkání. Šanci Vlka ze sedmé minuty zlikvidoval Záleský, na druhé straně se po střele Rybičky uvedl Rotbauer. Do vedení se dostala Zbrojovka. Po rohovém kopu otevřel skóre Jiří Koláčný - 0:1. Srovnání přišlo po půl hodině hry. Nařízený pokutový kop proměnil stálý exekutor Daniel Jenne - 1:1. Za další minutu už Dynamo vedlo. Lukáš Bálek to zkusil nenápadnou střelou, která se od tyče odrazila do brány – 2:1. Výborný závěr prvního poločasu v podání domácích završil David Tomášek přesnou hlavičkou – 3:1.

Jak se skončilo, tak se začalo. Chtělo by se říct. Jihočeši pokračovali v proměňování šancí a Zbrojovce hrozil nelichotivý debakl. Hezkou akcí po pravé straně se míč dostal až na značku pokutového kopu, kde nekompromisně trestal Lukáš Bálek - 4:1. Šancí na snížení měla Zbrojovka dost. Sedláček nastřelil boční síť, Rybičkovo pokutový kop zneškodnil Rotbauer. Trefil se až z další penalty Jan Štohanzl - 4:2. Domácím to však nemusel vůbec kazit radost. Na domácím hřišti srazili druhý tým tabulky o dvě branky.