Hrubé chyby v obraně stáli starší dorostence všechny tři body. Ve druhém kole v Hlučíně sice dvakrát vedli, přesto si domů neodvážejí ani bod. Za Jihočechy se trefili Vlk a Lindák, vítěznou trefu domácím obstaral v 73. minutě. Ságner. Už ve středu přivítají svěřenci Pavola Švantnera vítěze uplynulého ročníku ze Sparty.

Do druhého kola dorostenecké ligy udělal trenér Švantner dvě změny. Zraněného kapitána Tomka nahradil Smetana a místo Matouška nastoupil Kadlec. Úvodní čtvrt hodina hry nenabídla žádnou větší šanci, oba celky pouze měly možnost několika rohových kopů. Už ve dvacáté minutě musel trenér Jihočechů střídat, zraněného Smetanu nahradil Vlk. A právě Martin Vlk po sedmi minutách na hřišti otevřel skóre, z rychlého brejku přesně zakončil – 0:1. Nováček soutěže přišel s rychlou odpovědí. Za čtyři minuty po inkasované brance srovnal po chybě soupeře Martin Pecuch - 1:1.

Ztracené vedení si mladíci Dynama vzali zpět po deseti minutách druhého poločasu. Martin Lindák si naběhl na přední tyč a černobílí znovu vedli – 1:2. Ani tentokrát nevydrželo Dynamu vedení dlouho. Dlouhý aut dolétl až k Davidu Bílému, který hlavičkou překonal Luksche – 2:2. V gólové přetahované mohli mít navrch znovu Jihočeši, jenže Martin Lindák trefil pouze tyč. To Hlučín mohl jít poprvé do vedení po pokutovém kopu. Míč si vzal Fojtík a Luksch jeho střelu bravurně vyrazil na roh. Nakonec vítězné branky dosáhli domácí v 73. minutě. Po další hrubce v obraně se trefil Patrik Ságner - 3:2. Na odpověď se už Českobudějovičtí nezmohli, tudíž nebodovali ani ve druhém kole sezony.