Juniorce Dynama se utkání na Vysočině nepodařilo a s tamní Jihlavou prohrála 1:4, když se o jedinou branku postaral Patrik Švantner. V závěru utkání dostal za faul červenou kartu kapitán David Tomášek, tudíž minimálně příští utkání bude Jihočechům chybět. První start v juniorské lize si připsal brankář Nicolas Rotbauer.

Poprvé se do branky juniorky Dynama postavil Nicolas Rotbauer, na střídačce byl připravený i Jiří Funda, kterým kvůli čtyřem žlutým kartám nemohl nastoupit za A tým proti Varnsdorfu. Velice dobře vstoupil do utkání domácí celek z Vysočiny. Už ve druhé minutě se z volného přímého kopu prosadil Jakub Pěnkava - 1:0. Odpověď mladíků Dynama přišla za osm minut. Jihočeši dopravili míč do sítě, jenže pomezní sudí odmával ofsajd, tudíž branka nebyla uznána. Jinak byl první poločas vcelku nezáživný, žádná velká šance už do konce poločasu nepřišla.

Do druhé půle naopak lépe vstoupili mladí Jihočeši. V 50. minutě se dobrou střelou prosadil Patrik Švantner - 1:1. Vyrovnaná stav nevydržel dlouho a Vysočina si po dvou minutách vzala zpět ztracené vedení. Šestadvacetiletý Batioja přispěchal s rychlou odpovědí – 2:1. Nakonec se ukázalo, že to byla branka vítězná, jelikož Jihočeši se už do konce utkání neprosadili. Třetí gól do sítě Dynama přidal v 63. minutě Tomáš Duba - 3:1. Na konečných 4:1 upravil deset minut před koncem svým druhým gólem v zápase Batioja - 4:1. V závěru ještě dostal za faul červenou kapitán Dynama Tomášek, ale na skóre už to nemělo žádný vliv.