Tři branky Michala Škody výrazně přispěly k druhé výhře českobudějovického Dynama v rámci zimní přípravy. Vytáhlého forvarda střelecky doplnil po rohu v závěru první půle Matej Podstavek, a jelikož Vlašim dokázala skórovat pouze jednou, tak se Jihočeši mohli radovat z vítězství 4:1.

V brance Dynamo znovu dostal důvěru Hajdušek, žádný z marodů do hry nezasáhl. Úvod utkání byl oboustranně opatrný a plný nepřesností. První čtvrthodinka šanci nepřinesla, prosadit se mohli až Středočeši na konci dvacáté minuty. Po nedorozumění Hajduška s Lengyelem rozehrála Vlašim, po kterém se k zakončení dostal kapitán Vebr, ale českobudějovický gólman velkou šanci zlikvidoval. Po půlhodině se poprvé výrazněji přihlásili o slovo hráči v černobílém. Volešák rozehrál přímý kop na Škodu, ten poslal balon na Vaňka, který však s dobrou příležitostí nenaložil ideálně.

Dynamo nemuselo smutnit dlouho. Ve 38. minutě poslal z pravé strany míč do vápna Řezáč a z penaltového puntíku poslal z první míč do sítě Michal Škoda. Jihočeši ještě do přestávky zvýšili své vedení. Po Volešákově rohu se k míči dostal ve vápně Matej Podstavek a špičkou kopačky ho poslal přesně k tyči.

Do druhého poločasu vyslal trenér Urban Jarabicu místo Dvořáka a Kaloda místo Vaňka, při čemž Škoda se zatáhl na post levého záložníka. A právě z této pozice Škoda našel podobně jako ve středu se Žižkovem Richarda Kaloda, který však tentokrát zamířil hlavou pouze do břevna. O chvíli později vyslal Benát krásným pasem za obranu Linharta, který však svůj sólový únik ve třetí gól nepřetavil. Pět minut poté však musel českobudějovický forvard ze hřiště kvůli zranění a do hry se vrátil Vaněk.

Jihočeši byli ve druhé půli lepším celkem a hnali se za třetím gólem. Toho se dočkali v 71. minutě, kdy přízemní střelou z přímého kopu přidal svůj druhý gól v zápase Michal Škoda. Vlašim se dočkala snížení v 81. minutě, kdy zblízka poslal míč pod břevno Daniel Veselý. O minutu později však vrátil klid Jihočechům Michal Škoda, jenž po Kalodově centru hlavou zkompletoval svůj hattrick. Dynamo tak porazilo Vlašim 4:1 a v tabulce skupiny B Tipsport ligy má šest bodů. O konečném umístění rozhodnou zbývající zápasy soupeřů ve skupině.