První výhry v letní přípravě se dočkalo českobudějovické Dynamo. Ve středu porazilo na Složišti druholigový slovenský Senec 1:0, když z trvalé převahy resultovala pouze branka Chmela z 80. minuty. Největší šance spálili Hora, jenž trefil v první půli hlavou tyč, a Michal Škoda, který po změně stran hlavičkoval do břevna.

V sestavě Dynama se poprvé objevil Michal Škoda, který je na jihu Čech na zkoušku a jenž se postavil osamocený na hrot. První poločas nabídl trošku ospalou podívanou, při čemž nejaktivnějšími muži byli kapitán Jiří Funda a Jakub Hora. Prvně jmenovaný posílal z levé strany do šestnáctky jeden centr za druhým, to čerstvá posila z Plzně spálila dvě šance. Tu první mu připravil přesným pasem Petr Benát, ale Hora pálil těsně vedle. Napodruhé mu míč posadil na hlavu Herzán a Hora trefil hlavou tyč. Jinak byli Jihočeši v první půli aktivnější, ale jejich kombinace brzdily časté nepřesnosti.

O poločase se na střídačce Dynama prohnala slušná bouřka, trenéři nebyli spokojeni hlavně s přístupem a složitou kombinací. Po několika střídáních Jihočeši přidali a výsledkem byl tlak, ze kterého se Senec jen výjimečně dostával přes půlku. Největší šanci připravil po dobré práci Linharta Hora nabíhajícímu Škodovi, který hlavou trefil břevno. Následně napálil míč Benát a ke gólu mu chyběl metr. Českobudějovičtí přetavili svůj tlak v branku až v 80. minutě, kdy dostal přihrávku za obranu Rastislav Chmelo a tvrdou střelou propálil brankáře Milošoviče. I po vedoucí brance bylo Dynamo aktivnější a závěr zápasu si v klidu pohlídalo. Černobílí tak poprvé v letní přípravě zvítězili, když porazili Senec 1:0.