Potvrdil, že je univerzál pro všechny případy. Jiří Kladrubský se tentokrát postavil na pozici levého obránce a hrál velmi dobře. Dokonce přispěl i mimořádně důležitou brankou na 1:2, která Dynamu výrazně pomohla k zisku cenného bodu proti druhému Baníku Ostrava.

Berete bod za remízu pozitivně? Utkání se pro vás nevyvíjelo ideálně, dlouho jste prohrávali o dvě branky.
Ano, bod je dobrý. Myslím si ale, že s výkonem, který jsme předvedli, jsme mohli i vyhrát. Nedá se nic dělat, bod bereme.

Neměli jste ke třem bodům o něco blíže než soupeř?
Měli, dlouho jsem nezažil, aby byl Baník takto vystrašený. Navíc s velkou podporou svých fanoušků. Čekal jsem od nich více, ale my jsme nedotáhli utkání do vítězného konce, což mě mrzí.

Kladrubský slaví s Čavošem branku na 1:2

Pozitivní je, že jste se dokázali oklepat po dvou rychlých brankách a nakonec vyrovnat, ne?
Musím se přiznat, že jsem byl po inkasovaných brankách mimořádně naštvaný. Asi bych mluvil jinak, kdybychom prohráli, ale jsem za bod rád.

Zamrzela v prvním poločase krásná střela Patrika Čavoše, která skončila na břevnu?
Rozhodně, první poločas jsme směrem dopředu nehráli špatně. I dozadu to nebylo špatné, ale soupeř byl dvakrát, třikrát u branky a dal dva góly.

Pohotově jste po rohovém kopu snížil. Moc branek nedáváte, tudíž jistě potěší, že?
Hezky jsem to špičkou uklidil. (smích) Ne, chtěl jsem změnit směr střely a to se se štěstím povedlo. Největší zásluhu na brance má Ondra Šourek.

Hodně vás kontaktní branka nakopla?
Věděli jsme, že inkasovaná branka s nimi zamává. To se potvrdilo a je jen škoda, že jsme to nakonec nedotáhli do vítězství.

Proti Baníku jste nastoupil na levém obránci, pozice střídáte opravdu často. Jste schopen zaskočit všude?
Je to asi můj celoživotní úděl. (úsměv) Trenérům jsem říkal, že kam mě postaví, tam se pokusím odvést maximum pro tým. Nemám s jinou pozicí problém.

Dynamo ve druhém poločasu vybojovalo s Baníkem bodu (20.4.2017)

Po prvním poločase to vypadalo s domácí bledě. Baník si díky brankám Hrubého a Nerada vypracoval dvoubrankový náskok a nic nenasvědčovalo tomu, že by se utkání mělo dramatizovat. Jenže přišel gól Kladrubského po rohu a za pár minut srovnal Ivo Táborský. Dynamo si tak ze zápasu s Baníkem Ostrava odneslo jeden bod.