Jeden bod uhrál starší dorost na domácí půdě proti Mladé Boleslavi. Už ve druhé minutě poslal domácí do vedení Lindák, ale za Středočechy odpověděl za deset minut Husenský. Zpět do vedení se domácí dostali díky Tomkovi, jenže Boleslav ve třech minutách otočil vývoj skóre. Alespoň bod zařídil Dynamu Chylík, jelikož v penaltách uspěla Boleslav.

Už ve druhé minutě utkání šli domácí do vedení. Dlouhý centr Chylíka zachytil Martin Lindák, který přesnou trefou poprvé pokořil brankáře Mikulce – 1:0. Domácí vedoucí branka očividně nakopla, Chylík a následně i Matoušek stříleli nad. Vyrovnání přišlo za deset minut od prvního gólu. Před brankou se dostal ke střele z první Husenský a domácí brankář neměl sebemenší šanci – 1:1. Vrátit Dynamu vedení se pokusil Marek Kalousek, jenže jeho střela neměla gólové parametry. V závěru poločasu měl slibnou možnost Kuchař, ale do šaten se šlo za vyrovnaného stavu.

I druhý poločas začalo lépe Dynamo. První velkou šanci Rostislava Tomka ještě Mikulec zlikvidoval, o minutu později už se mohl domácí kapitán radovat. Rohový kop Chylíka poslal Tomek krásným volejem poslal černobílé zpět do vedení – 2:1. Tři minuty stačily Mladé Boleslavi na otočení vývoje utkání. Nejprve Daniel Novák dokázal úspěšně zakončit samostatný únik – 2:2. O chvilku později už Středočeši vedli. Jakub Novák zakončil přesně rychlý brejk – 2:3. Už to vypadalo na tři body pro hosty, jenže ofenzivní tahoun domácích Jan Chylík nádhernou střelou dvě minuty před koncem vyrovnal – 3:3.

O bonusový bod si to oba týmy rozdaly v penaltovém rozstřelu, který paradoxně přinesl více neúspěšných pokusů. Za domácí se trefili pouze v první a páté sérii Kalousek s Tomkem, za hosty Koubek, Vejr a rozhodující pokus v šesté sérii proměnil Daniel Novák.