Rezervní tým Dynama nezvládl nedělní dopolední zápas na hřišti Mladé Boleslavi a tamním B-týmem prohrál vysoko 4:0. V oboustranně hraném ofenzivním utkání se střelecky prosazovali pouze domácí a po zásluze vyhráli vysokým rozdílem.

Do souboje dvou rezervních týmů vstoupili o poznání aktivněji fotbalisté domácího celku, kteří si v úvodních minutách vypracovali hned několik dobrých šancí. Dvakrát střílel Řezníček a jednou Kadlec, gólman Pešula byl ale vždy připraven. Jihočeši odpověděli v 15. minutě Timmem, jeho technická rána z otočky prolétla těsně vedle spojnice břevna a tyče Šedovy brány. Skóre se poprvé měnilo ve 22. minutě, kdy dostal dva metry za velkým vápnem příliš prostoru Tomáš Svoboda, jehož střela zamířila přesně k tyči - 1:0. V dalších minutách zahrozili opět svěřenci Jiřího Juráska, úprk Jasanského s Timmem i střelu Mašáta si ale Šeda bravurně pohlídal. V ofenzivně hraném prvním poločase se dále střídaly oba celky v šancích, na jedné straně pálili Kučera s Jasanským a na druhé Řezníček se Sedláčkem, vždy ale dominovali brankáři.

I druhý poločas pokračoval v podobně ofenzivním duchu, střelecky se prosadili ale opět pouze domácí fotbalisté. K další změně skóre dešlo v 68. minutě, kdy Sedláček pěkně prostrčil míč na Fabiána, který ho následně prodloužil na Jana Bořila, jenž zamířil přesně - 2:0. Již na rozdíl tří branek zvýšil o pět minut později Jaroslav Dittrich, který zužitkoval přesnou Bořilovu přihrávku. Konečnou podobu výsledku dal v 85. minutě Michal Horák, který po dvou minutách pobytu na hřišti přesnou ranou k tyči uzavřel skóre na 4:0.