I na nedělní zápas s Baníkem Ostrava mají fanoušci možnost jít zdarma. Stačilo se pouze zúčastnit jedné z našich soutěží. Seznam výherců, kteří se mohou těšit na dvě vstupenky na nedělní utkání, naleznete uvnitř článku.

Soutěž "Hádej kdo jsem"

Soutěžní otázka

Na soutěžní fotografii je zachycena radost fotbalistů Dynama po brance Tomáše Sedláčka do sítě Brna. My se ptáme: Jakých pět(!) fotbalistů Dynama je na fotografii?

Správná odpověď

I tentokrát dělala fotografie soutěžícím poměrně velké problémy a jen čtyři šťastlivci dokázali správně odhalit všech pět fotbalistů. Na fotce jsou: Tomáš Stráský, Fernando Tobias Hudson, Martin Leština, Petr Šíma a Tomáš Sedláček.

Seznam výherců:

Ladislav Novák
Patrik Dvořák
Filip Mertl
Petr Kaše



Tipovačka

Tipovací soutěže před zápasem se Žižkovem (Dynamo prohrálo 2:1) se zúčastnilo 75 fanoušků a pouze pět z nich trefilo přesný výsledek. Všichni přesně tipující tak mají nárok na dvě vstupenky na nedělní zápas s Baníkem.
Zápas na Slavii zkoušelo tipnout 101 fanoušků a ti byli výrazně úspěšnější. Přesný výsledek 2:0 trefilo celkem šestnáct soutěžících a my jsme vylosovali deset šťastných fanoušků, kteří mohou jít v neděli na fotbal zdarma..

Seznam výherců:

Petra Mikulášková
Jiří Mrázek
Vilém Stifter
Tomáš Tengl
Dagmar Nováková

Ondřej Bolvári
Vojtěch Šťástka
Stanislav Dolejší ml.
Martin Jakubec
Karel Severa
Roman Zetek
Václav Sýkora
Lukáš Kazda
David Cvach
Michala Bartáčková


Vstupenky si výherci budou moci vyzvednout 1 hodinu před začátkem utkání v Zákaznickém centru na hlavní pokladně (vstup z ulice E. Pittera) po prokázání své totožnosti.

Děkujeme všem účastníkům soutěže za jejich přízeň a těšíme se na jejich účast i v dalších soutěžích.