Pětizápasovou sérii bez výhry budou chtít fotbalisté rezervního týmu Dynama přerušit v neděli dopoledne, kdy se v rámci 26. kola ČFL představí na hřišti juniorky libereckého Slovanu. Jihočechům patří v současné chvíli sedmá příčka tabulky, fotbalisté Liberce jsou poslední. Nedělní souboj budeme sledovat online na našem webu.

Svěřenci trenéra Jiřího Juráska sice na jaře sbírají zkušenosti a ve třetí lize příliš nebodují, přesto si udržují v tabulce dobrou sedmou příčku s velkým náskokem od dolních pater tabulky. Severočeši mají zcela jiné starosti, v tabulce jsou poslední a každý zápas tak pro ně je bojem o záchranu v ČFL.

V dosavadních šestadvaceti zápasech nasbírala juniorka Liberce pouhých jednadvacet bodů za pět výher, šest remíz a patnáct proher. Týmu se nedaří především v jarní části sezony, kdy v devíti zápasech nasbíral pouhé tři body za výhru nad Karlovými Vary. Ve vůbec posledním soutěžním zápase Severočeši nezvládli záchranářský boj na půdě Letohradu a prohráli 2:1. Po této prohře se Letohrad na předposlední příčce svému soupeři vzdálil na rozdíl tří bodů.

Ani Jihočeši svůj poslední zápas nezvládli. Na domácí půdě sice odehráli se béčkem Slavie dobrý zápas, po nepovedené úvodní desetiminutovce ale mladíci Dynama prohrávali 0:2 a na zvrat v zápase nenašli dostatek sil. Na začátku druhé půle sice snížil na rozdíl jediného gólu Miroslav Kučera, avšak žádný fotbalista Dynama ho ve zbytku zápasu nedokázal napodobit a utkání tak skončilo výhrou sešívaných 2:1.

Příjemné vzpomínky mají Jihočeši ale na poslední vzájemný zápas s Libercem. Podzimní duel na Složišti totiž jasně vyzněl pro tým vedený Karlem Musilem, který svého soupeře přehrál s přehledem 3:0. Do střelecké listiny se postupně zapsali Rakovan, Mašát a Kovařík.

Souboj dvou celků, které nejsou momentálně v optimální formě začíná na půdě Liberce v neděli v 10:15. My budeme průběh zápasu sledovat online na našem webu.